Uzaktan Eğitim Yoluyla Alınan Derslerin Çevrimiçi (Online) Ara Sınavları Hakkında Duyuru

Uzaktan Eğitim yoluyla Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi derslerini alan öğrencilerimiz, aşağıda belirtilen gün ve saat aralığında internete ulaşabilecekleri istedikleri yerden uzaktan eğitim sistemine giriş yaparak çevrimiçi (online) vize sınavlarını yapabilirler. Bilgisayar ve internet temini konusunda sıkıntı yaşayan öğrencilerimiz belirtilen sınav tarihlerinde 09:00-17:00 saatleri arasında Enformatik Laboratuvarında da sınavlarına girebilirler. Enformatik laboratuvarları Rektörlük Kampüsü Veteriner Fakültesi binasının arkasındadır. Tüm öğrencilerimize duyurulur. Başarılar dileriz.

DERS ADI

SINAV TARİHİ

BAŞLANGIÇ SAATİ

BİTİŞ SAATİ

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi

04 Kasım 2017 (Cumartesi)

00:00

23:59

Türk Dili

05 Kasım 2017 (Pazar)

00:00

23:59

NOT: Uzaktan Eğitim yoluyla verilen "Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi" ve "Türk Dili" derslerine lms.firat.edu.tr adresine girerek ulaşabilirsiniz. Uzaktan öğretim sisteminin kullanım kılavuzuna fuzem.firat.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Eğer kullanıcı şifre değişikliği yapılmamışsa;

Kullanıcı adı: Öğrenci No

Kullanıcı şifresi: T.C. Kimlik No