Yatay Geçiş Yapacak Öğrencilerden İstenen Belgeler

MERKEZİ YERLEŞTİRME (ÖSYM ) PUANI İLE YÜKSEKOKULUMUZ BÖLÜMLERİNE YATAY GEÇİŞ KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İÇİN GETİRECEĞİ BELGELER

1. Nüfus Cüzdanı ve Fotokopisi
  2. 1 adet Fotoğraf
  3. Kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumundan alacağı, ‘’Yatay geçiş yapmasına engel bir durum yoktur’’ yazısı.
  4. Tam Teşekküllü hastaneden alınacak sağlık kurulu raporu (heyet raporu)
  5. E-Devletten alınacak Adli Sicil Kaydı

Kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları 23-27 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.  Adaylar kayıt yapmaya şahsen geleceklerdir. Bu süreler içinde kayıt yapmayan adaylar kayıt hakkını kaybedecektir.

Not-1: Belgeleri eksik olan adayların kayıtları yapılmayacaktır.
Not-2:  Adayların alacağı sağlık kurulu raporunda (heyet raporu) şu karar olması gerekmektedir.
- Aday Uçak Elektrik-Elektronik Bölümünü kazanmışsa "Uçak Elektrik-Elektronik bölümüne kayıt yaptırmasında sağlık açısından herhangi bir sakınca yoktur." kararı yer alması gerekmektedir.
- Aday Uçak Gövde-Motor Bakım Programını kazanmışsa "Uçak Gövde-Motor Bakım  bölümüne kayıt yaptırmasında sağlık açısından herhangi bir sakınca yoktur." kararı yer alması gerekmektedir.

Kayıt Yeri: Sivil Havacılık Yüksekokulu (Yazıkonak Beldesi Konak Mahallesi Ali Şengez Bulvarı)
İletişim:  Murat SERÇEK-04242370000 dahili :8992